Mail Order ile Kredi Kartınıza Peşin Fiyatına... 2 - 5 Ay Taksitle Alışveriş İmkanı Başlamıştır.
250 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! <<< NEOFLAM İNİDİRİMLERİ SON GÜNLER KAÇIRMAYIN !!!! >>> <<< VICTORINOX EN UYGUN FİYATLAR ve TOPTAN SİPARİŞ İMKANI >>> 250 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! <<< NEOFLAM İNİDİRİMLERİ SON GÜNLER KAÇIRMAYIN !!!! >>> <<< VICTORINOX EN UYGUN FİYATLAR ve TOPTAN SİPARİŞ İMKANI >>> 250 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! <<< NEOFLAM İNİDİRİMLERİ SON GÜNLER KAÇIRMAYIN !!!! >>> <<< VICTORINOX EN UYGUN FİYATLAR ve TOPTAN SİPARİŞ İMKANI >>> 250 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! <<< NEOFLAM İNİDİRİMLERİ SON GÜNLER KAÇIRMAYIN !!!! >>> <<< VICTORINOX EN UYGUN FİYATLAR ve TOPTAN SİPARİŞ İMKANI >>>

7000 Series Dst7022/40 2800 W Buharlı Ütü

  • %14indirim
    2.751,94 TL
    2.368,33 TL
WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER
Ücretsiz Kargo
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim
Buhar performansı, garantili Geliştirilmiş buhar püskürtme özelliğimiz sayesinde 50 g/dk sürekli buhar; 250 gr şok buhar; SteamGlide Plus taban; Teknik özellikler kireç yönetimi ; Teknik özellikler ; Tasarım ; Garanti ; Hızlı ve güçlü kırışıklık giderme ; yeşil verimlilik ; Ürün Philips Türkiye garantilidir. Önemli Bilgilendirme* Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir. Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz. SATIŞ SONRASI HİZMET Almış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır. Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.
TESLİMAT
 
Sipariş ettiğiniz ürün stoklarda hazır olması halinde, sipariş verdiğiniz gün saat 13:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir, sonraki saatlerde verilen siparişler ertesi iş günü kargolama yapılmaktadır.
 
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...